Jump to content
Sign in to follow this  
hertycord

Honda accord EURO problem

Recommended Posts

Hello

I have a 2005 Honda Accord Euro. Over the past 2 years the car has been periodically stalling once every 6 months. When this happens, the radio loses power first, followed by all of the engine lights coming on then finally the car is unable to accelerate when placing foot on the throttle. The car then stalls.

The first time this happened I thought it was the battery so that was changed. Then it happened again 6 months later, so I thought it was the alternator and changed that. It happened again, thought it may of been a dodgy battery I bought originally, so I changed it again. Now it has happened again!

The battery terminals are clean. I've measured the battery charging current and voltage with the car on and all seem fine, the battery appears to be charging OK. This is happening almost 6 months to the day after repeatidly changing the battery.

Has anyone else had a similar issue? Any thoughts?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use | Privacy Policy | Guidelines
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.