Jump to content

Help...J35a4 gasket replace goes wrong


Recommended Posts

With Corona time I decided to update front and back gaskets, along with intake manifold gaskets. I followed the torques specs and installed the new gaskets but on start up the engine didn’t sound right (kind of revving up on its own) or in distress, so I cut it off. There also appeared to be oil burning (which I heard may be normal upon start up)  Anyone have any tips before I go back in....anything I should keep an eye on? Of possible note, I am sending  pic of front valve plug, one which appears dry and orange color  not sure why that is  but that is where the smoke was coming out of when I turned on  

Thanks for any help  

 

F5E6E289-7F78-4438-A77F-0BA177BBA20F.jpeg

562C18A7-7244-46A2-8F88-565DD117D400.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use | Privacy Policy | Guidelines
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.