Jump to content

1993 del sol emissions fail


Cry0m0nkey

Recommended Posts

I have a 93 Honda del sol si d16z6 but it has a 95 motor in it, It won't pass emissions I have replaced the distributor replaced the cat, replaced my o2 sensor. Spark plugs new ngk plug wires and it still will not pass emissions. The computer is a p28 and it is chipped with Neptune software from Locash racing. I was told it could be a possible injector problem. Does anyone have any ideas.

Edited by Cry0m0nkey
Link to comment
Share on other sites

I have a 93 Honda del sol si d16z6 but it has a 95 motor in it, It won't pass emissions I have replaced the distributor replaced the cat, replaced my o2 sensor. Spark plugs new ngk plug wires and it still will not pass emissions. The computer is a p28 and it is chipped with Neptune software from Locash racing. I was told it could be a possible injector problem. Does anyone have any ideas.

 

 

 

Since no one has a solution for this problem my easy fix is to use my friends address in Prescott and get my registration on Tuesday cause I find this forum highly disappointing. So problem solved gong through emissions 6 times tends to make one angry.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use | Privacy Policy | Guidelines
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.