Jump to content

93 Accord wiper problem


steve747

Recommended Posts

Hello. This problem is frustrating. I can be driving along and the wipers wil start working by themselves and I can't turn them off. They will turn off after 30 seconds or so. They may do this 3 or 4 a day then not again for a couple of months. I am suspecting a faulty earth but don't know where to start. Any ideas?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

The wiper motor goes to ground #301 via solid black wire in the main harness through connector #314

 

1361099935_wiperground.thumb.jpg.f924982cdcf156f632c76df98d11e715.jpg

 

and comes from the under dash fuse #6 (left kick panel) via green wire w/BLK stripe should be able to trace it back from there. hope this helps

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use | Privacy Policy | Guidelines
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.