Jump to content
Sign in to follow this  
Torqed

Need Help !!!!! Accord will not start....

Recommended Posts

I have a 94 Accord, Put the key in turn it to start and nothing no click or any noise. Lights come on everything seems operational just no Start. Tried to jump off ,nothing. being 5 speed checked the safety switch pegged the meter out. battery showing 9.4 volts. I can roll it off runs like a brand new car confused as all get out....Starter also recieving juice so ??????. help please

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is an ignition relay to check. Sometimes it just comes loose and can be reseated. It is officially called the Main Relay. A quick google search should net you a few pictures of where to look for it on your specific car.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It cranks fine but doesn't start , had new sender fitted as advised by rac , didn't help , fuel pump relay seems fine, could it be ecu are there any other components to check , by by-passing everything and powering up the fuel pump live at the sender it starts and runs, I'm currently removing most of the interior looking for a broken wire, any help really would be much appreciated

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use | Privacy Policy | Guidelines
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.