Jump to content

Starting Problems


Recommended Posts

I have a 1998 Accord EX 2.3L VTEC with 230k miles. I recently replaced the catalytic converter, head gasket, and battery. The car had been running fine for a month. It starts fine still when sitting for a long time, but if I drive a short distance to run errands, the car is hard to start. It sputters and idles low and eventually stalls. The engine shakes and the exhaust smells of gas. I have been holding the gas when starting the car to make sure the car idles enough to stay on and after a few tries it starts back up and runs fine. It only does this if I am running errands, driving short distance and leaving the car parked for 30 mins-1 hour. I work 12 hour shifts and the car starts perfectly fine before and after work.

 

Please reply if you know what might cause this...thanks.

Edited by aal23
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use | Privacy Policy | Guidelines
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.