Jump to content

My Accord


Accordguy713

Recommended Posts

Hello everyone. My name is Evan I am new to the forum and I am encountering problems with my Honda. I own a 2000 Accord Se and about 3 months ago the problems began. I purchased the car 4 yrs ago as a daily driver with no intention of doing any extra work to it. In May I replaced the radiator and hoses, bearing in the U-joints and the batterie. Now the check engine light is on with the maintenance required light flickering when I turn the car on. I have done some research and have found out that the model yr of my car is victim of a bad transmission. I am just looking for a cheap solution to my problem. I am going to get the trans serviced today with new fluid and filter. Thanks for the help.

Link to comment
Share on other sites

Your transmission does not have a filter for one. You just drain and refill. Run it and drain and refill again.

 

Get a read on the check engine code. Don't assume you have a transmission problem just because you read it on the internet and throw money at a non-existent issue.

 

Oh, and you never said what the actual problem is.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use | Privacy Policy | Guidelines
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.