Jump to content

97 fan/electrical problem


rewski89

Recommended Posts

My 97 accord has the 2.2 liter, non v-tec. My cooling fans and internal AC/Heat blower fan are not working properly, and i was hoping that someone with some know-how could help me out. All of my fuses are good, sensors are hooked up, and fluids are topped off. My cooling fans do not cut on until i cut my car off. My internal fans only work when the cooling fans are turning. This just happened recently, and ive had the car for 4 years. My radiator blew a few days ago, after working perfectly for over 150k miles.

 

The interior fans just quit working a few days ago, also my dash lights (for the AC/HEAT ONLY) do not currently work, but they did before my radiator blew. I can't find any grounded, shorted, or burned wires. Im at a total stand still, i do not know what to do...HELP ME PLEASE!!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use | Privacy Policy | Guidelines
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.