Jump to content

88prelude

Member
  • Content Count

    212
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About 88prelude

  • Rank
    Junior Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Port Orange, Fl
  • Interests
    Hondas
  • Real Name
    Brendon
  • Relationship
    Single

Vehicle Information

  • Vehicles
    1988 Honda prelude 2.0S
  • Modifications
    Full exhaust, custom intake, short shifted, 18" rims

Contact Methods

  • ICQ
    0
  • MySpace
    www.myspace.com/dragonfire5
  1. how would it foul your plugs if you keep it in the oil? and my friend has a 91 teggy and he did the same thing and hes been drivin around with the stuff for s good 2000 miles and hes had no problems
  2. what if you just had an oil change and you put seafoam in your oil but dont change your oil and drive around with it,, is it bad?
  3. i just seafoamed my car yesterday and put in a new fuel filter and spark plugs and it seems to run better,, ive had everyone refer it to me,, whats everyones opinion on it? did it work good for you? i put 1/3 in my oil, 1/3 in my gas tank, and put the last in a spray bottle and sprayed it in my carbs,, seems to have a difference, theres no more surging on the highway, and my carbs dont backfire anymore
  4. i know exactly what woure talkin about. i have a 1988 prelude 2.0S and had that same problem, and i just started poking around the engine bay and fixed it. i think it was a bad ground. look for bad grounds cause on your model if its carbbed you dont have an IACV.
  5. you would have to change the head becuase its different than the carbbed head. also you need to change your fuel pump, ecu, all sorts of things. i have an 88 2.0s and i thought about doing the same thing but its not worth the trouble. so just do a full motor swap
  6. well its not a constant squeak. whenever the wheel is spinning its like a squeak, squeak, squeak, squeak, squeak. and it also doesnt do it all the time. i was driving around all dar yesterday and it was driving smoooth as hell. even when i went 100 down the highway. im baffled but ill check the things you listed thanks
  7. whenever there is no pull or vibration i hear squeaking
  8. your solenoid is on your starter. but you arent getting any power whatsoever. so its gotta be a bad connection on the battery. also check your main battery fuse under the hood in the fuse box. i beleive its a 70 amp
  9. all of the sudden there is a real bad vibration in my wheel and the car pulls severely to the right only when i am going at a steady speed, not when i am accellerating, decelerating, or out of gear. only when i am going at a steady speed in gear when my foot is hardly on the gas. sometimes the vibration and pull will go away for a short time but it is replaced by i high pitches squeal coming from the right wheel(passenger). my cv axle clicks because it is bad and i have been told this might be the problem but the axle was clicking wayy before this vibration/pull started. does anyone have any ideas?? the wheel berring has never been repaced as far as i know. ive had the car since about 125,xxx miles and mnow it has about 190,xxx. could it also be alignment? the car has lower springs without a camber kit. but i put the springs on months ago and it drove smooth. this just started happening recently.
  10. ahh okay thats what i thought... would the fuel filter have anything to do with this problem?
  11. brain fart... whats egr stand for again?
  12. well i dont really know any mechanic that would even want to touch those carbs because of their complexity. but ii just replaced my o2 sensor and i dont evn know if my model has a map sensor? lol... but idk im kinda just waiting for this car to die cause i want a new project lol its got 187xxx miles on it
  13. does the b20 a3 carburated 1988 honda prelude have one of these because im having the same problems
  14. 88prelude

    Idle Problems

    well on friday i replaced my o2 sensor and all it did was help my gas mileage and i thought it might help with the other problems. but the next thing im gonna do is replace the primary fuel filter. and i did check for vacuum leaks but did not find any so far. but thanks for the input
  15. did any of that help you? because im having the same problem but i have the carb motor
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use | Privacy Policy | Guidelines
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.